Navštíveno 6078x

:) a dneska laminat party
NW? v posledni dobe je to woofer se kterym prichazim nejvic do styku :-) za posledni dva mesice snad 4x. je takovej ... ehm , ... velkej :-)
jj je to nuclear, ale slouzil akorat k vymereni, pujde tam sonic, tenhle je moc nenazranej

19.12.2006, 07:32 |
TUNER Ten SKLEPMISTR tam bude taky zalaminovanej....? )))))
mno nevim, to byl jen takovy podpurny prostredek :))))
ale napad to neni spatnej

19.12.2006, 08:30 |
Kmoda Tak tohle se mi líbí.Fakt se těším na další fotky.
Toho sklepmistra bych pouzij jako bassreflex :-)))))
tenhle clovek je magor :-) v dobrym :-))

19.12.2006, 09:42 |
choze hehe magore :o)
2 choze: jeste jednou diky za ten laminat, dneska se bude hodit

19.12.2006, 11:11 |
choze čoveče v pohodě, když to jde tak není co řešit...
Doufám že sem hodíš i fotky jak to zalaminuješ. Ale ještě nahrubo ať je vidět postup. Teda jestli ti to nevadí.
myslim ze na monster se nepouziva bassreflex ,-) nebo snda ano??
jj fotky budou, no bassreflex uvidim, nekomu tlacilo vic s nim a nekomu kdyz ho ucpal tak uvidime co to udela, kdyztak neni problem ho nejak ucpat
Ještě bych měl dotaz. Chystám se na něco podobného a proto se chci zeptat. Co je lepší? Udělat okolní stěny s MDF a tu přední z laminátu, nebo to udělat tu ozvučnici celou z MDF? Budu dělat zástavbu do 2 místného auta za sedačky a měl sem v plánu, že bych udělal vše z MDF a pak přes to udělal laminátový kryt aby bylo všechno zakryto.
No ja si myslim ze kdyz bude laminat dobre udelanej a bude mit poradnou tloustku tak je to jedno, jinak kdyz udelas bednu z mdf, tak laminatu staci treba jenom jedna vrstva hardu. Doufam ze sem to napsal spravne. Jsou tu jiny odbornici na laminovani, ja se zatim zaucuju :)
No popravdě taky se učím. Mám za sebou první laminátování. A musím zaklepat (ťuk ťuk) myslím že se mi to povedlo. Dělal jsem nový kastlík. Vím je to malá věc, ale odvahu mám tak se pustím do větší. A proto chci co nejvíc info.
No ja furt samy doorboardy, domecky, ale bednu sem jeste nedelal

19.12.2006, 12:18 |
choze příklad boxu - MDF + laminát

Choze: ty co se týče práce s laminátem na tom jsi dobře že?

19.12.2006, 12:22 |
choze Tweety_xx - jak se to veme, pořád se učím a pořád mě něčím laminát překvapuje..

19.12.2006, 12:24 |
clown hele .. Chozeho hranaty bassy :o)

19.12.2006, 13:06 |
choze clown - woe :o)

19.12.2006, 15:00 |
erix7 (K)
rekl bych ze stavis monster :)
To nacpeš do Bzuka, nebo to je pro někoho?
Vita_Megane: máš teda docela velkou garage :-)))
2 mishan: to je optickej klam Bzuk je malej :)))
2 transporter: do auta ne, jak pise Erik jj monster

22.11.2009, 22:38 |
Kupinka | Upraveno: 2009-11-22 22:39:09
jo jo vesele se to dělá s nějakým ti alkoholem :D to se vydrží i celou noc :P :D...vypadá to dobře :)